Coaches bij Lichaams•staal

De coaches van Lichaamsstaal!

Mijn naam is Kelsey, Headcoach en eigenaar van Lichaams•staal. Sinds 2017 geef ik CrossFit les, de droom om voor mijzelf te beginnen werd steeds groter en in 2019 heb ik eindelijk de stap gemaakt naar Vianen om daar mijn eigen box te openen. Ik geef de meeste lessen zelf, dus je zal mij vaak tegen komen in de box. Voor vragen, opmerkingen of ideeën kan je altijd bij mij komen! In het kopje 'over ons' bij 'Wat is Crossfit?' laat ik zien wie ik ben en wat ik doe. Welkom bij Lichaams•staal!!

Tom Roza

Hallo, Mijn naam is Tom, 33 jaar alweer en doe sinds 2013 aan CrossFit. Mei 2019 heb ik mijn CrossFit level 1 gehaald en geef sinds de opening van Lichaams•staal, CrossFit Vianen les op de zaterdag, maandag- en donderdagavond en val af en toe in. Als ik niet in de box te vinden ben dan werk ik als consultant voor een IT bedrijf. Hopelijk zie ik jullie snel voor een proefles bij Lichaams•staal, CrossFit Vianen!!!

Hoi allemaal, vanaf dag 1 ben ik betrokken bij en aanwezig in de Crossfitbox van Kelsey. Ik heb de Crossfitsport in 2016 (op mijn 36ste pas) ontdekt en vanaf het eerste moment was ik “hooked”. Er ging een wereld voor mij open en ik zag wat een progressie ik maakte in kracht, fitheid en flexibiliteit. Elke trainingsdag leerde ik nieuwe bewegingen, dingen waarvan ik van te voren nooit gedacht had dat ik ze ooit nog zou kunnen leren. Dit leren gaat nog elke dag door en dat fascineert mij zo van deze sport. Het beste uit jezelf (en anderen) halen en datgene kunnen doen waarvan jezelf dacht dat het nooit ging lukken. Dat drijft mij ook als coach, elke stap vooruit, klein of groot, is er één en voor iedereen anders op zijn of haar niveau. Ik heb onlangs mijn CF level 1 gehaald en ga nog twee cursussen volgen voor gymnastics en weightlifting. Alles om mijzelf en anderen het beste uit zichzelf te kunnen (laten) halen. Zonder plezier is dat onmogelijk, dus er moet veel gelachen worden en we moeten lol hebben in de training. Ik hoop jullie dan ook te zien in de les, waar we ons zelf met veel plezier afmatten, verbeteren, verbazen en met een voldaan gevoel uitkijken naar de volgende les.

Hayo Flink

Mijn naam is Hayo Flink. Bij Crossfit zoeken mensen hun grenzen op en worden daardoor fysiek sterker en beter. Het daarbij mogen helpen maakt mij een gelukkig en vrolijk mens. De combinatie van juiste techniek en het opzoeken van grenzen, op een manier die bij de persoon past zijn wat mij de belangrijkste onderdelen van het coachen. Op vrijdag geef ik de lessen. Kom je snel een keer langs?

Mike Borst

Hoi, ik ben Mike, 31 jaar en ik geef om de week op zondag les bij Lichaams•staal. Mijn achtergrond komt vanuit het ROC Sport en Bewegen en de Koninklijke Landmacht, waar ik nog steeds werkzaam ben. Zelf doe ik sinds 2015 CrossFit en sinds 2018 geef ik ook les binnen de CrossFit wereld. Samen met mijn vrouw (en hond) ben ik regelmatig bij Lichaams•staal te vinden en zal ik jullie altijd willen helpen, ook buiten de lessen om! Tot snel!

Jacco

Jacco

Glenn Vergeer

Hey, ik ben Glenn 19 jaar oud. Ik studeer nog aan het sportcollege Utrecht. Mijn stagedagen zijn maandag en woensdag, verder ben ik vaak te vinden in de box. Mochten jullie vragen hebben of iets willen weten kan je ze altijd aan me stellen.